Menu

Over ons

Telesignal Europe BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige communicatieapparatuur die een betrouwbare (IP) signaaltransmissie garandeert. Sinds 1978 ontwikkelt en levert Telesignal (alarm) transmissiesystemen en ontvangstsystemen voor het op afstand bewaken van kritische en gevoelige processen. Van oudsher richt Telesignal zich vooral op de beveiligingsbranche (inbraak- en/of brand meldinstallaties), maar inmiddels heeft ons bedrijf zich ook gespecialiseerd in het op afstand bewaken en aansturen van kritische en gevoelige processen. We voorzien daarmee inmiddels diverse overheidsinstellingen zoals defensie en regionale brandweerkorpsen. Voor Rijkswaterstaat en de Vlaamse overheid bewaken en schakelen we grote delen snelwegverlichting daarnaast worden onze producten en diensten ingezet voor de monitoring van verkeersregelinstallaties, toeritdosering, tunnelpompen en waterhuishouding.

De door ons geboden vorm van alarmering is primair bedoeld om bij noodsituaties de juiste instanties of personen te alarmeren en/of in te schakelen. Daarbij is de betrouwbaarheid van de oplossing die wij bieden cruciaal en gegarandeerd.

Telesignal combineert eenvoudige installatie met een onovertroffen performance. Universeel toepasbaar, werkend over iedere breedbandverbinding, geschikt voor iedere risicoklasse. Volledig gemanaged, twee transmissiepaden en gegarandeerde aflevering van de meldingen. De bewezen technologie geboden door Telesignal doet stil zijn betrouwbare werk, 24 uur per dag, altijd, overal.

Maar er is meer. Ook financieel is Telesignal misschien wel de meest interessante optie. Wij binden u niet vast aan dure langlopende communicatieovereenkomsten. Maar ook als het gaat om de kosten voor de verbinding durven wij ieder vergelijk aan. De apparatuur is in Nederland ontworpen en wordt in Nederland geproduceerd.  Het design is gebaseerd op intensief 24/7 gebruik met betrouwbare en betaalbare hardware.  De prijs – prestatieverhouding is uniek in de markt. Daarom dus Telesignal.