Menu

Calamiteit alamering

In samenwerking met MultiBel is van de TSEC 3000 een versie beschikbaar om calamiteit scripts te sturen naar het oproepsysteem MultiBel. MultiBel wordt vaak ingezet voor grootschalige oproep van personen zoals de BHV of medici bij ongelukken, brand, panieksituaties, inbraak en IT calamiteiten.

Zo worden paniekknoppen c.q. noodknoppen gekoppeld aan MultiBel. De paniekknop wordt bijvoorbeeld geplaatst aan de balie van een gemeentehuis. Als er een gevaarlijke situatie ontstaat, dan kan de medewerker een alarmoproep plaatsen die automatisch wordt doorgestuurd naar vooraf gedefinieerde personen. Deze ontvangen dan via de app, telefonie, email en SMS een tekst en spraakbericht.

Ook brandmeldcentrales van ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeenten en bedrijven worden gekoppeld aan MultiBel. Bij een brandmelding worden meerdere personen, vaak de BHV, door Multibel geïnformeerd. Er gaat geen tijd verloren en het blussen en ontruimen komt sneller op gang.

De standaard TSEC 3000 in de MultiBel uitvoering kan acht verschillende scripts bij MultiBel activeren. Dit is uit te breiden met 3 x 20 extra scripts. De aansturing kan direct vanuit de brandmeldcentrale of via paniek drukknoppen. Met de optionele ESPA koppeling kan zelfs op melder niveau van de brandmeldcentrale MultiBel geïnformeerd worden. Het week tijd programma biedt de mogelijkheid om per werkdag verschillende oproep scripts te activeren.

 Voor meer informatie over MultiBel:

 MultiBel BV, Veemarktkade 8, NL-5222 AE ’s-Hertogenbosch,

T   088 141 03 03,  W www.multibel.eu