Menu

OMS

Meer dan 35 jaar ervaring in hoog risico OMS doormelding

Telesignal heeft al bijna 40 jaar ervaring in hoog risico OMS doormelding. Van de analoge en ISDN telefoonmelders tot de actuele IP doormelding naar de regionale brandweer meldkamers middels de TSEC 3000 conform de EN 54-21 en EN 54-4 certificering. In de regio VNOG en RBT verzorgt Telesignal al sinds begin 80-er jaren de complete doormelding. In de regio Noord Holland Noord, Utrecht, Gooi & Vechtstreek en Flevoland verzorgen wij tevens de dubbele verbindingen binnen een afgeschermd netwerk naar de regionale brandweer meldkamers.

Klik op het icon voor OMS NO8 portal inlogscherm

Actueel: migratie VNOG en VRT

Vanaf 2022 wordt de regio VNOG en VRT vrijgegeven voor marktpartijen. Telesignal biedt hiervoor een gunstige en hoogwaardige oplossing die wij samen met de lokale installateurs, die momenteel al jaren het gecertificeerde onderhoud en de installatie voor de veiligheidsregio verzorgen, gaan uitrollen. Laat uw gegevens achter zodat wij u hiervoor geheel vrijblijvend een passend voorstel kunnen sturen.

Zorgeloze migratie van de bestaande doormelder zonder onderbreking.

Met de komst van de nieuwe meldkamer organisatie voor de brandweer biedt Telesignal een landelijke oplossing voor een kwalitatief hoogwaardige en toch gunstige aansluiting op veel regionale veiligheidsregio’s.